Povestea noastră

„Pentru noi, a ne ajuta clienții să-și amenajeze locuințele sau spațiile de lucru fără a face rabat de la calitate este mai mult decât un scop. Timp de aproape 30 de ani am crescut o dată cu nevoile și gusturile clienților noștri.”

Nelian este o afacere de familie care a inceput in Focsani, aici ne-am deschis pentru prima dată ușile în anul 1993 și de atunci am devenit unul dintre cei mai de încredere producători de mobilă, tâmplărie, produse din granit/marmură și jaluzele/perdele din județul Vrancea.

Anual, producem peste 700 de comenzi de mobilă, tâmplărie, rulouri, perdele și produse din marmură și granit, adaptate la nevoile și gusturile clienților noștri.

Ne adresăm atât persoanelor care vor să-și mobileze și modernizeze locuințele, cât și antreprenorilor care au nevoie de soluții de calitate pentru spațiile comerciale în care își desfășoară activitatea.

 

Premiile câștigate de Echipa Nelian.

Locul 1 in Top Profit Romania, 2020.

 

Locul 1 la Topul Judetean al Firmelor, 2018.

Locul 2 la Topul National al firmelor private din Romania, 2012.

Locul 3 in Topul Firmelor Vrancea, 2003.

Nelian a obtinut aceasta certificare in urma unui audit al organizatiei de management al calitatii ISO pentru productia de mobila si tamplarie PVC/Aluminiu.

De 9 ani, suntem partenerul oficial Casa Rusu in Vrancea.

Nelian este partenerul oficial Casa Rusu in judetul Vrancea. Pentru a descoperi gama de mobila in serie, canapele si accesorii, va asteptam in showroom-ul nostru din Focsani de pe str. Anghel Saligny nr. 5

Vrei mai multe informații?

Sună la 0744.706.540 sau cere o ofertă pe comenzi@nelian.ro