TERMENI ȘI CONDIȚII

1 DEFINITII SI TERMENI

Inainte de a utliza site-ul www.nelian.ro va rugam sa cititi cu atentie prezentele Termeni si Conditii Online, denumite, in cele ce urmeaza, in integralitatea lor “Documentul”.

Folosirea acestui website: www.nelian.ro, semnifica acceptul Dvs. in ceea ce priveste Termenii si Conditiile Online mentionate mai jos.

Vanzatorul – SC Nelian Serex SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Mun. Focsani, Bulevardul Brailei 24, Jud. Vrancea, denumita in cele ce urmeaza “Vanzatorul/Nelian”.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta de majorat implinita sau persoana juridica, legal constituita, inregistrata pe Site, direct, sau prin reprezentantii sai legali, care, prin accesarea si utilizarea Site-ului si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Online .

Varsta de majorat – varsta implinita de 18 ani pentru ambele sexe;

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.nelian.ro si subdomeniile acestuia.

Bunuri si Servicii – orice Produs sau Serviciu listat pe Site, inclusiv Produsele si/sau Serviciile mentionate in Comanda, ale caror caracteristici au fost agreate de Cumparator, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat, inclusiv documentele aferente mentionate in prezentul Document.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Comanda valida confirmata de catre Vanzator, conform celor specificate in prezentul document, constituie Contract

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, care sunt detinute de Nelian, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare);

continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor/Cumparatorilor/Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului/Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun si/sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul si/sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Vanzator si/sau producator.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.), continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la Produse/Bunuri similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii,.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzatorul, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – taxa reprezentand Contribuţia anuala pentru Echipamentele Electrice și Electronice Puse pe Piaţă în România exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Cod de validare de tip captcha – este un cod instituit unilateral de către Vanzator (Administratorul Site-ului Vanzatorului) prin care se verifică că Utilizatorul este uman și nu un program informatic.

Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra Bunurilor, Serviciilor si/sau Promotiilor desfasurate de catre Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Link – legatura intre documente/module/pagini apartinand Site-ului (link-uri interne) sau intre Site si alte site-uri relevante exterioare acestuia (link-uri externe).


Drepturile Clientilor/Cumparatorilor, asa dupa cum sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003, actualizata si republicata, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, precum si in actele normative incidente in materie, nu sunt afectate prin prezentul Document.

2 DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda, in sensul scaderii numarului acestora. Intr-o astfel de situatie, Vanzatorul va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna proportional o parte din suma achitata.

2.4.Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul email-ului (postei electronice) si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5.Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1 Continutul, astfel cum este definit in prezentul Document incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorul, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2  Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului/ nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorul.

3.3 Orice Continut la care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzatorl si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.

3.4   Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul/ poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.5 In cazul in care Vanzatorul confera Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului/ dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care Utilizatorul/ Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Utilizator/Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest Continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6 Niciun Continut transmis catre Utilizator, Client, sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau al angajatului/prepusului Vanzatorului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul Continut.

3.7 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau prin  acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

4 CONDITII DE LIVRARE A BUNURILOR

4.1      Documentele care insotesc Bunul la livrare

La livrare, Bunul va fi insotit de urmatoarele documente: certificat de garantie (include instructiunile de utilizare) si schita de montaj (daca este cazul) precum si orice alt act solicitat de legislatia in vigoare la momentul livrarii.

4.2      Modificarea conditiilor de livrare

Modificarea condițiilor de livrare este posibila printr-un apel la numarul +40744 706 540. Va rugam contactati echipa Nelian cat mai repede pentru a ne comunica noile conditii de livrare (de exemplu, schimbarea adresei sau intervalului orar de livrare).

4.3     Termene de livrare

Termenele de livrare  vor fi comunicate catre Client in momentul stabilirii proiectului, ele depinzand de complexitatea proiectului si a cerintelor Clientului. Termenele exprimate de livrare sunt asumate de Vanzator, cu excepţia perioadelor legale de sărbători (ex.: de Paşti, de Craciun, etc.), a promotiilor de Black Friday sau a altor campanii, când procesarea şi livrarea unei Comenzi poate dura mai mult. Vanzatorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale Bunurilor dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator, precum cauzele de forta majora (inclusiv, dar nelimitandu-se la restrictii legate de Pandemia de virus SARS-CoV-2/COVID-19).

4.4     Detalii privind livrarea

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor care insotesc Bunul.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si prestarea Serviciilor de montare in regim gratuit numai pentru clientii din Focsani, sau pe o raza de 15km imprejur in judetul Vrancea.

In vederea finalizarii procesului de livrare, dupa verificarea vizuala a Bunului, Cumparatorul va semna documentul de livrare care i se va pune la dispozitie de reprezentantul Vanzatorului/angajatul firmei de curierat care face livrarea.

Va recomandăm să verificați integritatea ambalajelor Bunului la livrare, împreună cu un reprezentant al Vanzatorului sau al firmei de curierat, înainte de a semna documentul care atesta livrarea.

In momentul receptiei produselor de la Nelian, trebuie sa mentionati pe documentele de transport daca: cutiile produselor sunt lovite, murdare, rupte sau incomplete in vederea  eficientizarii procesului de inlocuire a Bunului/subansamblului acelui Bun, daca este cazul.

In ziua programata pentru livrare veti fi contactat de un reprezentant al Vanzatorului sau al firmei de curierat agreata de Vanzator pentru comunicarea intervalului orar de livrare.

Important:

– in ziua si in intervalul orar al livrarii si montarii este necesar ca la adresa de livrare sa fie prezenta o persoana cu varsta de peste 18 ani pentru preluarea Bunului;

– in situatia in care locuiti la bloc sau intr-o casa cu etaj, va rugam sa va asigurati ca exista cai de acces corespunzatoare pe scara blocului/casei cu etaj pentru urcarea mobilierului la etaj;

– va rugam sa va asigurati ca dimensiunile si/sau volumul Bunului permit introducerea acestuia in locuinta/camera/incaperea Dvs. I

5 GARANTII

5.1 Toate Bunurile comercializate de catre Vanzatorul beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale Vanzatorului. Bunurile achizitionate vor fi insotite de certificate de garantie, la livrare. 

5.2  Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de transmite informatii de contact corecte si actualizate.

6 CONFIDENTIALITATE

6.1   Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

6.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

6.3  Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, oferiti si permiteti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

7 PROMOTII, CAMPANII, OFERTE SI MESAJE PUBLICITARE

7.1. Vanzatorul poate publica pe Site informatii ori mesaje despre Bunuri, Servicii si/sau Promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.  Promotiile/ofertele prezentate sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate in mesajele ce le insotesc.

7.3.  Vanzatorul poate retrage sau poate modifica o oferta de Bunuri si/sau Servicii, in orice moment, fara a datora cuiva penalitati sau alt gen de daune, de orice natura.

   

8 COMUNICARI COMERCIALE

8.1   Utilizatorul/Cumparatorul/ Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; prin contactarea Vanzatorului si transmiterea unui mesaj clar privind dezabonarea.

In urma achizitionarii unui Bun si/sau Serviciu, Vanzatorul va putea transmite Cumparatorului/ Clientului  Comunicari Comerciale cu privire la:

sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul si/sau Serviciul achizitionat;

Solicitare feed-back privind experienta avuta pe Site, privind experienta cu expedierea Bunului/prestarea Serviciilor, cu ocazia primirii Bunului/prestarii Serviciului la adresa indicata;

Newsletter, dar numai in caz de abonare la acest gen de serviciu; Newsletter-ul se poate trimite si Utilizatorului care nu a achizitionat inca vreun Bun/Serviciu de pe Site, dar care si-a create un Cont pe Site si si-a exprimat acordul pentru primirea iunor astfel de Comunicari.

Utilizatorul/Clientul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate in prezentul Document, de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator sau prin contactarea Vanzatorului in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele Dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile Dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea Dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Vanzatorului in modalitatile mentionate in prezentul Document.

 

9 RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si nici pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si/sau Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Online afisate pe Site pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili tuturor Utilizatorilor/Clientilor / Cumparatorilor de la momentul afisarii pe Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi/link-uri din Continut, indiferent de natura acestor legaturi/link-uri. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Vanzatorul este exonerat de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al Continutului transmis catre Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Vanzatorul, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

Vanzatorul nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

–  Site-ul, Bunul sau Serviciul va fi potrivit cerintelor sau asteptarilor Utilizatorului/Clientului;

– Site-ul va functiona neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

–  Bunurile/Serviciile obtinute ca bonus, in cadrul vreunei promotii ori campanii publicitare, la Bunurile achizitionate prin intermediul Site-ului, vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii Site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare etc., care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului, decat in limita prevederilor din Document.

Vanzatorul nu raspunde pentru daunele de orice fel si de orice natura create din distrugerea Bunurilor cumpărate și/sau daunele directe sau indirecte create altor bunuri sau persoanelor de către Bunurile cumpărate, pentru care Clientul/Cumparatorul a asigurat montajul, prin mijloace proprii ori subcontractate, cu incalcarea instructiunilor de montaj si/sau a prevederilor certificatului de garantie aferente fiecarui Bun in parte, ori a celor referitoare la sanatatea si siguranta in munca.

10 MASURI PRIVIND LIMITAREA POSIBILITATII DE FRAUDA

10.1 Vanzatorul nu solicita Utilizatorilor/Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

10.2 Vanzatorul isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator/Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele Vanzatorului.

10.3 Utilizatorul/Clientul se obliga sa informeze Vanzatorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

10.4   Vanzatorul nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Client/ care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe Site poate opta pentru dezactivarea contului de Utilizator/ Client aferent acestei adrese de e-mail.

10.5 Comunicarile realizate de catre Vanzator prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii Continutului.

10.6 Urmatoarele actiuni  vor fi considerate tentativa de fraudare a Continutul Site-ului Vanzatorului:

       – de a altera sau de a modifica Continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Vanzatorul catre Clienti;

       – de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza Site-ul;

       – de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, Continutul expediat prin orice mijloc de catre Vanzator catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al Continutului.

         Vanzatorul isi rezerva dreptul de intreprinde orice masuri legale care se impun in astfel de situatii, incusiv de a formula plangere penala  impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) pus in opera astfel de actiuni.

11 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. COOKIES

 11.1 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

11.2 FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Va rugam sa parcurgeti Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

12 CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi in continuare responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale prevazute in Document.

13 FORTA MAJORA

Nici una din Parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului Partilor si care nu poate fi evitat.

 

19 LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Document este supus legii romane.

In cazul existentei unor neintelegeri intre Vanzator si Utilizator/Cumparator/Client se vor aplica prevederile prezentului Document – Termeni si Conditii Online

Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila a acestor litigii nu va fi posibila intr-un termen de maximum 60 de zile de la debutul lor, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Vanzatorului.

20 DISPOZITII FINALE

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc. Site-ului si/sau al oricarui Continut trimis de catre Vanzatorul Utilizatorului/Clientului/ prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), Utilizatorul/Clientul/ se declara de acord cu si accepta prevederile acestui Document („Termeni si Conditii Online”).

20.2. Daca oricare dintre dispozitiile de mai sus va fi gasita nula, nevalida, nefunctionala, sau nelegala, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Documentului.

20.3. Pentru mai multe detalii va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon: +40744 706 540, sau prin e-mail pe adresa: nelian.serex@yahoo.com, unde/de unde veti un raspuns in cel mai scurt timp. Programul de functionare al serviciului de Suport Clienti este de Luni pana Vineri, in intervalul 9:00 -17:00, cu exceptia zilelor de Sarbatori Legale, asa cum sunt acestea stabilite de lege.